Huur Het Badhuis

Het Badhuis is ook te huur! Kwatta’s karakteristieke, monumentale pand biedt u een sfeervolle ambiance voor diverse gelegenheden. Zoekt u een ruimte voor uw vergadering, lezing, seminar, presentatie of debat? Dan bent u bij Kwatta aan het juiste adres. Kwatta regelt met alle plezier catering of techniek voor uw evenement. Daarnaast kunnen Kwatta’s professionele acteurs workshops op maat verzorgen voor uw bedrijf.

theaterzaal

badhuis07_1100x570px

De theaterzaal van Het Badhuis is een volwaardige theaterzaal met alle faciliteiten die nodig zijn voor voorstellingen. Dankzij de lichtinstallatie kunt u iedere gewenste sfeer in de zaal oproepen. U kunt de zaal huren met tribuneopstelling, maar het is ook mogelijk om de tribune in te schuiven, zodat u meer ruimte tot uw beschikking heeft. Om uw evenement compleet te maken, hebben wij diverse professionele audiovisuele hulpmiddelen in huis. De theaterzaal biedt ruimte aan 120 personen.

foyer

badhuis04_1100x570px

Onze foyer leent zich perfect voor een lunch, diner of bedrijfsborrel. Wij kunnen dit geheel verzorgen, afgestemd op uw wensen.

contact

Voor meer informatie, prijsopgave of overleg omtrent de mogelijkheden voor uw evenement kunt u contact opnemen via info@kwatta.info