Kwatta speelt

De Familie van Nielie barst van liefde 6+

22 dec 2017 t/m 04 mrt 2018

Op avontuur met een nieuwe familie? Daar is ie: de Familie van Nielie!

Een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een  nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond, een nieuw varken, kortom de Familie van Nielie, die almaar groter en groter wordt.

Waar woont zo’n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je kwijt kunt raken en op kunt duiken. Waar er plek is voor iedereen.

Maar eerst gaat de Familie van Nielie op huwelijksreis. Naar Siberië natuurlijk, daar zijn beren en ijskoude steppen. Of naar Venetië, daar wonen duizend katten en daar is het carnaval!

In de Familie van Nielie is alles mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt, de filosoof zijn hoofd door een raam steekt, en er tussen al dat nieuwe soms iets ouds en verdrietigs  oppiept…
Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar.

De Familie van Nielie barst van liefde is het eerste deel van een spannend familie-avontuur dat je vier jaar lang op de voet kunt volgen. Bomvol liedjes, live muziek en poppen, in een wereld vol bouwstenen. De familie van Nielie is een muziektheater familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

BLOG

Volg de familie via de Familie van Nielie blog!

Credits

Tekst en regie: Josee Hussaarts
Dramaturgie: Cecile Brommer
Componist: Rogier Bosman
Spel: Gustav Borreman, Joost Dekker, Suzanne Heijdra, Korneel de Francq, Marieke van Leeuwen, Roben Mitchell, Jade Olieberg, Lieneke Le Roux, Lena Stallinga
Musici: NJO
Decor & kostuums: Barbara Kroon
Poppen: Siem van Leeuwen

De cast van links naar recht: Marieke van Leeuwen, Gustav Borreman, Roben Mitchel, Lieneke le Roux, Joost Dekker, Jade Olieberg. Daarnaast spelen Codarts studenten Suzanne Heijdra, Korneel de Francq en Lena Stallinga in de voorstelling (ontbreken op de foto).

Tickets

De Familie van Nielie speelt door heel Nederland! Klik op de ticket-button in de speellijst en bestel direct kaarten. Geen ticket-button? Dan is de kaartverkoop van de betreffende schouwburg nog niet gestart.

Nieuws

25 mei 2017: Er is iets nieuws in de maak…