DoeHetZelfTheater

Een uniek cursusaanbod waarbij kinderen, jongeren en volwassenen zelf aan de slag gaan in de professionele omgeving van huistheater Het Badhuis. Geïnspireerd op een bestaande Kwattavoorstelling maken zij hun eigen ‘schaduwproductie’.

Deelnemers kijken mee achter de schermen en gaan in gesprek met acteurs en regisseurs. Onder leiding van een regisseur werken zij toe naar een voorstelling die afsluitend in het Badhuis gespeeld wordt voor publiek. Een bijzondere ontmoeting tussen amateurs en professionals.

…………………………………………………………………………………………..
!! Nieuw: ga mee op avontuur met de familie van nielie !!

Kwatta DoeHetZelfTheater biedt vanaf 7 november weer een kinder- en een jongerencursus aan die parallel zal gaan lopen met de nieuwste Kwattaklasvoorstelling De familie van Nielie.

De Familie van Nielie is een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond, een nieuw varken, kortom de Familie van Nielie, die almaar groter en groter wordt. In de Familie van Nielie is alles mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt, de filosoof zijn hoofd door een raam steekt, en er tussen al dat nieuwe soms iets ouds en verdrietigs  oppiept… Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar.

Bij Kwatta DoeHetZelftheater ga je aan de slag in de professionele omgeving van Theater Het Badhuis. Je kijkt mee achter de schermen en er is natuurlijk een meet en greet met de acteurs.  Samen met de regisseur werk je toe naar een voorstelling die afsluitend in het Badhuis gespeeld wordt voor publiek.

De cursus bestaat uit 20 bijeenkomsten en een voorstelling in Het Badhuis.

  • kinderen 8-11 jaar dinsdagmiddag 16.00 – 17.15 uur
  • jongeren 12-17 jaar dinsdagavond 17.45 – 19.00 uur

Start is dinsdag 7 november 2017 en de voorstellingen vinden plaats op 21 en 22 april 2018

Voor meer informatie kun je terecht op www.kwatta.info of contact opnemen afdeling educatie, Thekla Wildekamp: thekla@kwatta.info.

…………………………………………………………………………………………..

Nieuws over DoeHetZelfTheater

6 oktober 2017: Nieuw: Ga mee op avontuur met de Familie van Nielie!
6 april 2017: De DoeHetZelf snelkookpan
21 maart 2017: Kwatta DoeHetZelf op locatie
10 maart 2017: NIEUW: DoeHetZelf Theaterweekend!
16 januari 2017: Eindpresentaties Kwatta DoeHetZelfTheater
20 mei 2016: Drie nieuwe versies van Kwatta’s Mariken te zien in het Badhuis
8 februari 2016: Kwatta DoeHetZelfTheater gaat weer van start
6 maart 2015 Presentatie Kwatta DoeHetZelf Dissus volwassenen

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling educatie, Thekla Wildekamp: thekla@kwatta.info.