DoeHetZelfTheater

Een uniek cursusaanbod waarbij kinderen, jongeren en volwassenen zelf aan de slag gaan in de professionele omgeving van huistheater Het Badhuis. Geïnspireerd op een bestaande Kwattavoorstelling maken zij hun eigen ‘schaduwproductie’.

Deelnemers kijken mee achter de schermen en gaan in gesprek met acteurs en regisseurs. Onder leiding van een regisseur werken zij toe naar een voorstelling die afsluitend in het Badhuis gespeeld wordt voor publiek. Een bijzondere ontmoeting tussen amateurs en professionals.

…………………………………………………………………………………………..

!!! NIEUW: DoeHetZelf Theaterweekend !!!

 

Op 2, 3 en 4 juni organiseert Kwatta voor de eerste keer het DoeHetZelf theaterweekend in het Badhuis. Een weekend lang intensief samenwerken aan theater en muziek met als grote afsluiter een voorstelling in het Badhuis.

Van vrijdagavond t/m zondagmiddag werk je met regisseur Annelies van Wieringen aan een theatervoorstelling. Kinderen, jongeren en volwassenen samen! Een groot avontuur waarin Annelies samen met de deelnemers de eerste stappen zet richting de nieuwe voorstelling Kwatta Kweeste, op avontuur in het land van Oz. Deze avontuurlijke voorstelling gaat Kwatta in 2018 bij Kwatta maken!

De Kwatta Kweeste is een voorstelling voor bange avonturiers en avontuurlijke bangeriken. Een voorstelling waarbij je niet rustig op je stoel zit, maar op reis gaat met het meisje Dorothy. Zij is verdwaald, vreselijk verdwaald in het land van Oz. Zij wil naar huis! Alleen de grote Mister Wizard schijnt haar te kunnen helpen. Maar waar is hij te vinden?

Kosten: 75 euro per persoon (inclusief lunch)
Locatie: Badhuis, Daalsweg 262 Nijmegen
Wanneer: 2 (avond) 3 en 4 juni 2017

Exacte tijdstippen volgen nog! Wil je je aanmelden of meer informatie? Laat het weten via thekla@kwatta.info.

…………………………………………………………………………………………..

Nieuws over DoeHetZelfTheater

6 april 2017: De DoeHetZelf snelkookpan
21 maart 2017: Kwatta DoeHetZelf op locatie
10 maart 2017: NIEUW: DoeHetZelf Theaterweekend!
16 januari 2017: Eindpresentaties Kwatta DoeHetZelfTheater
20 mei 2016: Drie nieuwe versies van Kwatta’s Mariken te zien in het Badhuis
8 februari 2016: Kwatta DoeHetZelfTheater gaat weer van start
6 maart 2015 Presentatie Kwatta DoeHetZelf Dissus volwassenen

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling educatie, Thekla Wildekamp: thekla@kwatta.info.